Nieuwe startpagina bouwen

Bouwt u een startpagina, dan is de kans groot dat het een Nederlandse startpagina betreft. Het betreft dan ook een typisch Nederlandse uitvinding. In het buitenland zijn linklijsten vaak opgebouwd volgens een heel andere opmaak. De dochterpagina’s en de categorieën waren voor het eerst bij de website startpagina.nl te zien.

U kunt startpagina’s prima gebruiken voor linkbuilding. Er zijn veel startpagina websites waar u gratis uw eigen dochterpagina aanmaakt te vinden via Google. Op deze manier kunt u zonder extra kosten een aantal extra links plaatsen op verschillende websites. Daarnaast is met een startpaginascript uw eigen startpagina website bouwen een lucratieve optie. Heeft u naast een startpagina een eigen domein en webruimte, dan heeft u alles voor het kunnen runnen van een startpagina website. U kunt Eigen startpagina maken eens doornemen als u een dergelijk PHP script zou willen aanschaffen. Online inkomen generen kan met het script. U kunt links op de website verkopen.

De gebruikers van uw website kunnen heel gemakkelijk een eigen startpagina maken. Via het aanmeldformulier kan men een account registreren.. Een startpagina kan met dit account heel makkelijk worden aangemaakt. Gebruikers kunnen alleen hun eigen startpagina’s aanpassen. Heeft u de rechten om de volledige website aan te passne, dan kunt u wel elke startpagina aanpassen die u wilt.

Allereerst zet u de bronbestanden van het startpaginascript over naar de webruimte. Het installatiescript start wanneer u met uw browser naar het adres van uw website navigeert. Het script vraagt u om een aantal belangrijke gegevens. U kunt bijvoorbeeld zelf uw inloggegevens kiezen voor de beheerdersomgeving. Na de installatie kunt u de startpagina website direct vullen met relevante dochterpagina’s en links. U kunt per individuele rubriek de kleurencombinaties wijzigen.
Free Web Hosting