Bedrijf website laten maken

Bent u van plan een website in elkaar te zetten? Daarvoor zijn een aantal dingen nodig. Het is in eerste instantie goed om een eigen domein aan te vragen. Aan te raden is om daarbij een naam te kiezen die met uw bedrijf te maken heeft. Ook is het nodig om webruimte te hebben. De bestanden van het CMS systeem dienen op het webhosting pakket geplaatst te worden.

Het installeren kan op diverse wijzen plaatsvinden. Een mogelijkheid is dat u een configuratiebestand dient aan te passen en hier de database gegevens dient in te vullen. In een aantal gevallen dient u zelf met SQL statements de database tabellen aan te maken. Het komt ook voor dat een installatiescript dit allemaal voor u doet. Dit script wordt dan tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe website gestart. In dat geval zullen een hoop van de hiervoor genoemde handelingen door het installatiescript uitgevoerd worden.

Bent u zich nog aan het oriënteren op een CMS pakket, dan kunt u het op Betekenis CMS besproken pakket meenemen in uw overweging. Via de link in dat artikel kunt u meer informatie vinden over een betaalbaar CMS pakket. Aan de hand van de demo website kunt u besluiten of u het CMS systeem wilt aanschaffen.

U kunt per pagina de zoekwoorden en een beschrijving voor de zoekmachines toevoegen. Onder andere Google en Bing zullen vervolgens deze zoekwoorden oppikken en koppelen aan uw website. Maakt u een website voor uw bedrijf, dan kunt u heel gemakkelijk een overzicht van uw klanten plaatsen. U kunt per individuele klant een beschrijving plaatsen van wat u heeft betekend voor deze klant.

Wilt u een banner toevoegen aan uw website dan is dat kinderspel. De beheeromgeving maakt dit gemakkelijk. U maak een bannergroep aan en kunt daar diverse banners aan koppelen. Vervolgens zal er automatische banner rotatie plaatsvinden.
Free Web Hosting