Een uitgebreide advertentie website maken

U kunt heel makkelijk geld verdienen met een eigen marktplaats. De advertentie website bestaat uit meerdere rubrieken, welke u zelf kunt aanmaken. Op de homepage kunt u een overzicht weergeven van de laatst aangemaakte advertenties. U kunt zo banners tussen de advertenties door plaatsen.

Inkomsten kunt u heel makkelijk genereren met uw eigen advertentiewebsite. Het is vrij gemakkelijk om 1 of meerdere affiliate banners te plaatsen. Bij affiliate marketing verdient u geld met de verkoop van producten van een andere partij. Feeds inlezen met producten is een andere mogelijkheid. De producten worden dan als advertentie weergegeven. Het is vrij gemakkelijk om bij een advertentie een affiliate link te plaatsen.

Meer informatie over een script waarmee u een marktplaats kunt bouwen, is op de pagina eigen marktplaats beginnen te vinden. Er is een aparte pagina waarmee adverteerders zich kunnen registreren. Diverse foto’s kunnen er door een adverteerder worden toegevoegd. Hoeveel foto’s er maximaal toegevoegd mogen worden, kunt u in het beheerpaneel van de website instellen.

Voor iedere rubriek kunnen de meta gegevens ingesteld worden. Voor elke individuele categorie kunt u relevante keywords en een omschrijving invullen in het beheergedeelte. U vergroot daarmee de vindbaarheid van de website.

De kleurstelling wijzigen kunt u eenvoudig doen via de beheeromgeving. Heel eenvoudig is op deze wijze een marktplaats te realiseren. Het script installeren is niet moeilijk. Het script installeren neemt daarom ook niet veel tijd in beslag.

U kunt het 1e scherm gebruiken voor het invoeren van de gegevens van uw nieuwe marktplaats website. Het 2e scherm kan worden gebruikt voor het invullen van de gegevens van de database verbinding. Via het 3e scherm is een gebruikersnaam en een wachtwoord in te vullen. U kunt heel eenvoudig uw website wijzigen met behulp van de beheeromgeving.
Free Web Hosting