Eigen Advertentie Website Opbouwen

Is een eigen marktplaats beginnen iets wat u graag wilt? Ook wanneer u geen verstand van de techniek heeft, is dat mogelijk. Er komt dan een beheeromgeving beschikbaar waarmee u gemakkelijk verricht aan uw advertentie website. Via uw beheerdersaccount kunt u dan bijvoorbeeld een rubriek of een kleur op uw advertentie website veranderen. Dit is zo in elkaar gezet dat u de instellingen kunt veranderen, zonder dat u diepgaande kennis over de achterliggende techniek hoeft te hebben. Een marktplaats script zorgt ervoor dat het beheer heel makkelijk gaat. Er zijn ook voldoende mogelijkheden voor geld verdienen. Bijvoorbeeld via betaalde rubrieken. Een adverteerder kan dan betalen voor diverse opties. U kunt verschillende tarieven rekenen voor deze opties.

Zodra een advertentie wordt toevoegd, wordt er een melding getoond waarin de kosten van de plaatsing worden weergegeven. De adverteerder krijgt daarna de mogelijkheid om een betaling te verrichten. Lijkt het geld verdienen met een marktplaats PHP script u ook wel iets? Het is in dat geval een goed idee om advertentie website te lezen. Echt hoge kosten hoeft u voor zo een script niet te maken. Via een installatiescript installeert u het script in enkele eenvoudige stappen. Het script maakt de benodigde tabellen in de database aan. Het installatiescript maakt ook een beheerdersaccount voor u aan in de database. Via de beheeromgeving die na de installatie beschikbaar komt, past u uw site eenvoudig aan.

De adverteerder heeft de mogelijkheid om foto’s aan een advertentie toe te voegen.Het maximum aantal foto’s dat bij een advertentie kan worden toegevoegd, past u heel eenvoudig aan. Bij een beperkte hoeveelheid schijfruimte kunt u de instelling lager zetten. Een nieuw gebruikersaccount kan men via uw website aanmaken. De bezoeker kan daarvoor een registratieformulier invullen op uw advertentie website. De adverteerder kan met zijn gebruikersaccount eenvoudig aanpassingen aan zijn advertenties doen. Een reactie op een advertentie kan men heel eenvoudig versturen via een formulier dat bij iedere advertentie wordt getoond. Mocht er iets niet pluis zijn met een advertentie, dan is er ook een formulier beschikbaar om een melding te doen.
Free Web Hosting