Eigen startpagina maken

Zodra u een eigen startpagina heeft, zijn er een aantal mogelijkheden voor u. U kunt links naar uw favoriete websites plaatsen en bewaren ermee. En u kunt links naar uw eigen websites plaatsen. U kunt een startpagina zelfs inzetten voor het genereren van inkomsten. Het aanmaken van een startpagina kan op diverse sites. Het is gratis.

Een startpagina kunt u bij veel websites aanmaken door u te registreren. Het aanmaken gebeurt vervolgens in het beheerdersgedeelte van de startpagina site. Registratie moet bij een aantal sites per e-mail worden bevestigd. U kunt dan pas inloggen nadat u op de bevestigingslink geklikt heeft.

Uiteraard kunt u ook beheerder worden van uw eigen startpagina website. Met een startpagina script wordt dit mogelijk. Via het artikel Eigen startpagina komt u meer over dit soort scripts te weten. Het installeren van een dergelijk script is vaak zo gepiept. Kosten voor hosting en het domein zijn prima te doen.

De meeste startpaginascripts hebben ongeveer dezelfde werking. Eerst maakt u voor verschillende deelonderwerpen een categorie aan waaronder de links worden verdeeld. In sommige gevallen kunt u ook afbeeldingen of tekst in uw diverse rubrieken plaatsen. Vaak kunnen bezoekers ook een linksuggestie doen bij uw dochterpagina.
Free Web Hosting