Eenvoudige webwinkel maken

Met behulp van een webwinkel kunt u uw producten online aanbieden. Een klant kan eenvoudig betalen voor zijn bestelling. U stuurt aan hand van een besteloverzicht die u per e-mail verstuurd, de spullen op naar de klant. Als verkoper ontvangt u een e-mail waarin informatie omstreeks de bestelling staat opgenomen.

U kunt uw webshop op verschillende talen instellen. Nederlands en Engels zijn beide als voertaal in te stellen. Tevens is het mogelijk om het webshop script zelf aan te passen. Een webwinkel beginnen behoort tevens tot de mogelijkheden wanneer u geen kennis van webshops beginnen heeft. Er is een vrij grote kans dat u een webwinkel wilt beginnen, wanneer u dit artikel aan het lezen bent.

Het beginnen van een webwinkel is vrij eenvoudig. Via de pagina Begin een eigen webwinkel kunt u een PHP script vinden waarmee u zelf een webwinkel kunt realiseren. Met dit eenvoudig te gebruiken PHP script kunt u een webshop runnen. Met behulp van een webwinkel kunt u uw producten online aanbieden. Het betalen is heel eenvoudig door een klant te doen. U ontvangt per e-mail een overzicht van de bestelling. Aan de hand van deze informatie kunt u de producten opsturen naar het juiste adres.

U kunt verschillende talen instellen in de online webshop. Zowel Nederlands als Engels kunnen als voertaal worden ingesteld. U kunt het webshop script heel makkelijk laten aanpassen. Voor enkele tientjes heeft u het script al in huis. Als u dit artikel leest is de kans groot dat u zelf een webshop wilt oprichten. Het is niet lastig om een eigen webwinkel te realiseren, compleet naar uw smaak ingericht. Een webshop is eenvoudig te runnen met het PHP script dat via de betreffende pagina te vinden is. U kunt op de meeste webhosting pakketten gebruik maken van PHP scripts.
Free Web Hosting