Een nieuwe startpagina maken

Met een startpaginascript kunt u het beheer van een startpagina gemakkelijk doen. Het zelf samenstellen van een startpagina kan kosteloos op een groot aantal sites. Houd er wel rekening mee dat u een startpagina ook regelmatig moet bijhouden. Dode links moeten zo nu en dan worden verwijderd. Plaats zo nu en dan wat nieuwe links.

Op een startpagina website zijn de dochterpagina’s vaak ingedeeld naar onderwerp. Op de dochterpagina kan met behulp van rubrieken een indeling in deelonderwerpen gemaakt. Een pagina over sport kan weer worden opgedeeld in verschillende soorten sport.

Soms worden er op uw nieuwe startpagina advertenties weergegeven. Wilt u dat niet dan kunt u ze laten verwijderen. Hiervoor betaalt u een gering bedrag. Dat laten verwijderen is niet noodzakelijk. Het is aan u of u ze laat staan of laat weghalen. Om onderscheidend te zijn kunt u videomateriaal en teksten op uw startpagina plaatsen. In Maak een eigen startpagina vindt u meer van dergelijke tips.

Want veel dochterpagina’s bevatten alleen maar links. Zelf een startpagina website opzetten is natuurlijk ook een idee. U heeft dan de volledige website in uw beheer. Dit geeft u een stuk zekerheid. Want als u op de website van derden een pagina heeft, weet u nooit hoe lang deze blijft bestaan.
Free Web Hosting