Makkelijk een uitgebreide portaal site bouwen

Wilt u weten hoe u zonder al te veel technische kennis een startpagina website kunt maken? Ook u kunt dit met de juiste tools zonder al te veel technische kennis doen. Er is een PHP script waarmee het gemakkelijk kan. Als u wilt kunt u er vandaag nog mee aan de slag.

Zou u graag een startpagina website in elkaar zetten? Om u daarbij te ondersteunen bestaat er een heel handig PHP script. Het script wordt met handleiding geleverd. Verder heeft u de mogelijkheid om vragen aan de ontwikkelaar omtrent het script te stellen. Er is tevens de mogelijkheid om hosting erbij te kopen. Kijk snel op de in dit artikel genoemde website voor meer informatie. U hoeft geen aparte folders voor de verschillende dochterpagina’s van uw website aan te maken. Het script handelt dit allemaal voor u af. Er is momenteel een goed script verkrijgbaar voor het maken van een eigen linkportaal. U zou Eigen startpagina maken eens kunnen bekijken als u benieuwd bent geworden naar het PHP script. Het script is ontwikkeld met PHP. Op een groot deel van de hostingpakketten zal het gebruik van PHP scripts geen enkel probleem zijn.

U heeft de mogelijkheid om per dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden op te geven. In de regel zal er per thema een afzonderlijke startpagina op de website worden samengesteld. Op deze wijze kunt u ook daadwerkelijk gerelateerde links plaatsen. Gerelateerde links zijn goed voor een goede positie in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Er zal niet heel erg dure hosting nodig zijn voor uw startpagina website. Per jaar zal de startpagina website u in totaal niet meer dan een paar tientjes kosten. Binnen korte tijd zijn deze kosten er met uw startpagina website weer uit te halen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om affiliate banners aan uw startpagina website toe te voegen. Verder is het mogelijk om backlinks op uw site te verkopen. Wilt u zelf graag een PHP script hiervoor programmeren? Het zal even duren om zelf een dergelijk PHP script te programmeren. Bij een kant en klaar script zijn allerlei nuttige functies al voor u gemaakt.
Free Web Hosting