Startpaginascript

Een eigen startpagina kunt u op verschillende websites maken. Over het algemeen zal het aanmaken van een startpagina gratis zijn. Vaak komt uw dochterpagina op een apart subdomein te staan. Ook aan gebruik maken van het subdomein zitten dus geen kosten verbonden.

In feite is het gewoon een grote lijst met links. Links worden over het algemeen gecategoriseerd op onderwerp. Men kan per onderwerp een categorie aanmaken op de startpagina. Onder elkaar zet men dan in de rubriek de links met raakvlakken. Zo kan een bezoeker snel zoeken op uw startpagina. Met een goede titel vertelt u ook de zoekmachine waar uw links over gaan. Gebruik zoekwoorden in de titel.

Draait u zelf een startpagina script dan beheert u een gehele startpagina website. Meer informatie inwinnen kan via deze link: Je eigen startpagina maken. Een eigen startpagina website opent de mogelijkheid tot geld verdienen. Bijvoorbeeld met het verhuur van advertentieruimte. Of geld verdienen d.m.v. affiliate marketing. Ook betalen er voldoende bedrijven voor plaatsing van een link naar hun website op uw startpagina. Verkoop bijvoorbeeld 30 links voor een eenmalig bedrag.

Startpagina’s zijn ook voor SEO erg goed. Gebruik van een startpagina script zorgt ervoor dat u nog beter uit de verf komt.
Free Web Hosting