Maak makkelijk een uitgebreide portaalsite

Wilt u dat uw website een betere vindbaarheid krijgt, dan kunt u backlinks plaatsen op startpagina websites. De vindbaarheid van uw site wordt vergroot met backlinks. Men spreekt ook wel van search engine optimization bij het plaatsen van links. Het is niet moeilijk om zelf een startpagina website te beheren.

U wijzigt de startpagina website eenvoudig via de beheerschermen die ook onderdeel van het PHP script zijn. Zo kunt u globaal de kleuren van uw website instellen. Van de losse dochterpagina’s past u ook heel gemakkelijk de diverse instellingen aan. U zet per onderwerp gemakkelijk een startpagina in elkaar.

U hoeft geen losse folders voor de dochterpagina’s aan te maken. U kunt naast linkjes ook verschillende informatieve teksten toevoegen aan de startpagina’s.

Er zit geen beperking op de hoeveelheid links dat men kan toevoegen aan een startpagina. Op de hoeveelheid startpagina’s dat kan worden aangemaakt geldt geen enkele limiet. U kunt per startpagina een eigen naam en subdomein invullen.

Via de links in het artikel hoe maak ik een startpagina kunt u tot de website van de ontwikkelaar van het script komen. U kunt de link op de betreffende pagina gebruiken om de website te bezoeken van de aanbieder van het script. Op de website van de aanbieder kan ook een handleiding worden gedownload.

Wanneer u het script aanschaft is het niet meer nodig om zelf een script te laten bouwen. Het is mogelijk om meteen met de linkbuilding te beginnen. De noodzaak om zelf een script te laten bouwen is er niet. Voor hetzelfde bedrag zult u nooit een nieuw script kunnen laten bouwen door een ontwikkelaar.

Het is niet moeilijk voor een nieuwe beheerder om zichzelf aan te melden. Voor het aanmelden als paginabeheerder is er een speciale pagina. De nieuwe beheerders mogen zelf hun gebruikersnaam en wachtwoord kiezen tijdens het aanmelden.
Free Web Hosting