Maak je eigen startpagina

U kunt een startpagina op verschillende manieren inzetten in uw voordeel. Een startpagina aanmaken zal over het algemeen gratis zijn. Uw startpagina krijgt op de website vaak een eigen subdomein.

U kunt rubrieken aanmaken op uw eigen dochterpagina. De rubrieken kunt u vervolgens voorzien van passende links. Sommige websites staan ook toe dat u een korte tekst of een afbeelding plaatst in de rubrieken.

U kunt startpagina’s inzetten om de zichtbaarheid van uw eigen website te vergroten. Met een dochterpagina kunt u ook wat extra geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Er is over startpagina’s wel wat geschreven online. Een artikel over het aanmaken van een eigen startpagina is bijvoorbeeld eigen startpagina. Er zijn meer artikelen daar te vinden over startpagina’s.

Wilt u op een bepaalde site graag een link hebben? Dient u daarvoor een retourlink te vragen? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Vaak heeft dit ook meer waarde voor de zoekmachines dan 2 websites die direct naar elkaar linken.
Free Web Hosting