Uw Nederlandse startpagina maken

Ook voor u is het mogelijk om uw eigen startpagina website te runnen. Natuurlijk kunt u een script laten bouwen door een programmeur. Maar vraag uzelf af of dit gewenst is. Maakt u gebruik van een kant-en-klaar startpagina script dan kunt u meteen beginnen met het toevoegen van dochterpagina’s. Een startpagina script is te beschouwen als een CMS pakket dat puur bedoeld is voor startpagina websites.

Een startpagina script moet op uw webruimte geïnstalleerd worden. Wanneer er geen problemen bij de installatie zijn opgetreden, dan kunt u beginnen met het vullen van de website. Ook is het voor bezoekers mogelijk zelf een startpagina op uw website aan te maken. Een interessante mogelijkheid van een startpagina script is het verkopen van links. Er zullen regelmatig mensen zijn die willen betalen voor een goede link.

Het is hierbij voor u als beheerder niet nodig om iets handmatig uit te voeren. Het script kan zelf nagaan of de betaling gelukt is. Is de betaling zonder problemen verlopen, dan wordt de link direct zichtbaar op de startpagina website. De bedragen die moeten worden gerekend kunt u daarbij zelf instellen. Men zal doorgaans een voorpagina link als waardevoller beschouwen dan een link op een gewone dochterpagina. Hier kunt u dan ook iets meer voor vragen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het artikel Eigen startpagina maken. Wilt u gebruik maken van een dergelijk script, dan heeft u ook een webhosting pakket en een domeinnaam nodig. Is dit geregeld, dan kunt u aan de slag met uw eigen startpagina website.

Een installatie script zorgt ervoor dat de juiste database tabellen in de database worden aangemaakt. De database tabellen hoeft u dus niet handmatig aan te maken. Dit vergemakkelijkt het installeren en gebruiksklaar maken van het script. Via een formulier op uw website kunnen bezoekers zich aanmelden. Met het account dat vervolgens wordt aangemaakt kunnen ze zelf een startpagina maken.
Free Web Hosting