Maak uw eigen marktplaats

Een extra zakcentje verdienen is prima te doen met een eigen marktplaats. In principe is zelf programmeren niet noodzakelijk. Een aantal PHP scripts zijn online verkrijgbaar om u daarbij te ondersteunen. Een dergelijk script maakt het mogelijk om direct te beginnen met het vullen van uw eigen marktplaats. Met een zogeheten marktplaats PHP script is een advertentie website maken kinderspel. Over een dergelijk script leest u op de pagina marktplaats script meer. Zo een script schaft u gemakkelijk via een website aan. Na een goed verlopen betaling krijgt u meteen toegang tot de downloadpagina.

Het is de bedoeling dat u de installatie uitvoert op een webhostingpakket. Een meegeleverd installatie script handelt de installatie voor u af. Allereerst zet u de bestanden over naar uw webruimte. Gedurende uw eerste bezoek aan de site zal het installatiescript worden gestart. De rubrieken op uw website zijn naar eigen inzicht aan te passen. Gedurende het installeren kunt u een beheerdersaccount aanmaken. De categorieën op uw advertentie website kunnen met dit account eenvoudig naar wens worden ingericht. Het is ook mogelijk om alle andere instellingen rondom uw marktplaats website te wijzigen.

Kunt u een advertentie script wel gebruiken? De link hierboven leidt u naar een artikel met meer informatie. Eventueel kunt u mensen bij de aanmelding op uw advertentie website laten betalen. Ook voor veel andere opties binnen de website kunt u bedragen instellen. Middels een betaalkoppeling kunt u online betalingen ontvangen. Adverteerders kunnen foto’s toevoegen aan een advertentie. Via de backend stelt u op een eenvoudige wijze het maximum aantal foto’s per advertentie in. In dezelfde omgeving past u heel gemakkelijk de kleuren van uw website aan.
Free Web Hosting