Een website beginnen

Ook zonder CMS systeem zou u een succesvolle website in elkaar kunnen zetten. Vraag u echter wel af of u dat daadwerkelijk nastreeft. Waarschijnlijk niet op het moment dat u de website verkoopt aan een ander. Een koper zal HTML en CSS kennis in huis moeten hebben om de website te beheren wanneer er geen CMS bij zit. Naarmate de website groter wordt, zal een website zonder CMS pakket ook voor uzelf lastiger te onderhouden zijn.

Het kan in het begin wat inflexibel aanvoelen om met een CMS te werken. Maar het is wel gestructureerd. Het afbakenen van opmaak en website inhoud gaat fouten tegen. Bij een aanpassing in de content kunt u bijvoorbeeld niet per ongeluk de opmaak wijzigen.

Voor het werken in een team zijn CMS systemen perfect. Bijna iedereen kan overweg met een CMS systeem. Het is niet veel anders dan bijvoorbeeld het werken met een tekstverwerker. Op Mijn nieuwe website samenstellen kunt u meer over de voordelen van een CMS systeem lezen. Het zal noodzakelijk zijn om CMS software eerst te installeren voordat u het kunt gebruiken. Er zit dan ook vaak een installatiescript bij het CMS pakket. Het aanmaken van een database is ook vaak een noodzakelijke stap.
Free Web Hosting