Ontwikkel snel een eigen portaal site

U kunt een startpagina website goed inzetten wanneer u websites promoot. Backlinks kunt u op een startpagina website eenvoudig categoriseren. Per dochterpagina kunt u de meest relevante zoektermen opgeven in de beheeromgeving. Zoekmachines weten zo de juiste zoektermen aan een dochterpagina te koppelen.

Er zijn een aantal Nederlandstalige websites waarop het aanmaken van een dochterpagina mogelijk is. Het aanmaken van een eigen startpagina is op veel van deze websites gratis te doen. Men zal soms controleren of u zich aan de voorwaarden van de startpagina website houdt.

Het is zuur als uw dochterpagina weer wordt weggehaald als gevolg van het over het hoofd zien van zulke voorwaarden. Zoiets is met een eigen startpagina website te voorkomen. Hierover bevat de pagina Eigen startpagina veel informatie. U kunt met behulp van een PHP script vrij simpel een startpagina website maken. U bent dan niet afhankelijk van de voorwaarden van anderen. Online inkomsten genereren met uw startpagina website is prima te doen. Het script biedt een optie waarmee u links op uw startpagina website kunt verkopen. Bezoekers die geen retourlinks kunnen plaatsen, zullen de link moeten kopen. Bedrijven zullen vaak een budget hiervoor hebben. U kunt dus ook nog eens leuk geld aan een startpagina website verdienen.
Free Web Hosting