Een eigen startpagina samenstellen

Goed gevonden worden in de zoekmachines is altijd nuttig indien u extra inkomsten kunt gebruiken. Uitbreiding van uw klantenkring ten gevolge van uw website is dan eerder regel dan uitzondering. Backlinks kunnen u daarbij helpen. Dergelijke links kunt u bijvoorbeeld plaatsen op uw eigen dochterpagina op een startpagina website. In de meeste gevallen zitten hier geen kosten aan verbonden. Wilt u zelf een startpagina website opzetten, dan is dat een andere mogelijkheid.

Een nadeel van een startpagina samenstellen op de website van iemand anders is er wel. Uw startpagina kan op inactief worden gezet waarbij de reden vaag is. Men is niet verplicht een reden op te geven bij het verwijderen van uw dochterpagina. Niet alleen hoeft men geen uitleg te geven, men hoeft u zelfs van de verwijdering zelf niet op de hoogte te stellen.

Hoe u dit oplost kunt u lezen in het artikel startpaginascript.000a.biz. Het zelf in elkaar zetten van een startpagina website is met behulp van een startpaginascript prima te doen. U bent dan niet van anderen afhankelijk. U heeft met de hosting partij een contract voor een bepaalde periode dus het is niet zo dat uw website opeens kan verdwijnen. Zo kan de continuïteit worden gegarandeerd.

Heeft u al webhosting, dan is de kans groot dat u de startpagina website daar er gewoon bij kunt zetten. Meer dan één website op een hosting pakket onderbrengen is vaak mogelijk. Op deze manier is het niet nodig om een extra pakket aan te schaffen. Webhosting is overigens zo goedkoop tegenwoordig. Voor redelijke webhosting betaalt u tegenwoordig niet veel meer.

Het grote voordeel van een startpaginascript is ook dat u links kunt verkopen op uw website. Nadat de bezoeker heeft betaald en het script dit heeft opgemerkt, dan wordt de link door het systeem zonder uw tussenkomst geplaatst. Dit betekent dat u het bedrag dat het script u gekost heeft, dubbel en dwars terugverdient. Heeft u wat budget voor software die u geld op kan leveren? Met een startpagina script heeft u een goede basis voor een winstgevende website.
Free Web Hosting