Meer inkomen met een affiliate webshop

U kunt een PHP script inzetten om een eigen affiliate site op te richten. Een dergelijk PHP script kunt u heel makkelijk op uw webhosting pakket installeren. In dit artikel leest u daar meer over.

Voor mensen die net met internet marketing beginnen zal affiliate marketing vrij eenvoudig zijn om te leren. Er is veel informatie voorhanden rondom affiliate marketing. Uw zogeheten publisher ID wordt opgenomen in de links waarmee u naar de producten verwijst, zodat een verkoop aan u kan worden gekoppeld. U kunt deze vorm van marketing vrij simpel gebruiken binnen een online shop.

Hoe dat werkt kunt u lezen op affiliate webshop. Een webwinkel PHP script is voorzien van een afgeschermde omgeving waarmee u uw webwinkel makkelijk aanpast. U kunt de beheerschermen gebruiken om de instellingen van uw affiliate marketing shop te wijzigen. Productfeeds kunnen worden gebruikt om automatisch het productaanbod binnen uw webwinkel actueel te houden.

Wilt u banners aan uw site toevoegen, dan is dat ook een mogelijkheid. Op diverse manieren kunt u een banner aan het systeem toevoegen. Het is mogelijk om het plaatje up te loaden en aan te geven naar welke URL de banner dient te verwijzen. Als dat nodig blijkt, is het ook mogelijk om aangepaste HTML code in te voeren. Wanneer u dat zou willen kunt u ook sites op de website plaatsen waarmee u een linkruil heeft gedaan.
Free Web Hosting