Uw eigen startpagina website opzetten

Op een startpagina dochter kunt u niet alleen maar links plaatsen. Steeds vaker is het ook mogelijk om ander soort widgets toe te voegen op de dochterpagina’s. Bent u in het bezit van een startpaginascript, dan kunt u zelfs een eigen startpagina website runnen. Het is verstandig om de pagina Startpagina Script te bekijken in het geval u meer wilt weten over dit soort scripts. U kunt op die pagina een link vinden waarmee u aan een betaalbaar startpaginascript kunt komen.

Het startpagina script leent zich prima voor het genereren van online inkomsten. U kunt met behulp van uw startpagina website links verkopen en online geld ontvangen middels een betaalkoppeling. De prijs van een link is in de beheerpaneel uiterst simpel in te stellen. Het script is voorzien van een handleiding waarin u leest hoe u dit allemaal kunt doen.

Het script bevat functies voor het roteren van banners. Ook eventuele custom code voor banners kunt u simpel invoeren. De handleiding van het script vertelt u wat u daarvoor moet doen.

Startpagina’s zijn uitermate uitstekend voor linkbuilding. Op een startpagina website zult u een aantal dochterpagina’s aantreffen. Een dochterpagina krijgt een eigen subdomein toegewezen. Dit subdomein kunt u bij het aanmaken van een startpagina zelf kiezen. Op deze wijze zijn de startpagina’s rondom een bepaalde zoekterm te bouwen. Binnen iedere categorie op een startpagina is nog een aparte tekst toe te voegen rondom belangrijke zoektermen.

Op deze pagina kon u het al eerder lezen. Het is mogelijk om extra widgets aan de dochterpagina’s toe te voegen. Er is bijvoorbeeld een widget waarmee het laatste nieuws op een dochterpagina te zien is. Verder een poll is eenvoudig geplaatst. Het is zo geplaatst met het startpaginascript. U hoeft niets over websites ontwikkelen te weten. Het is behoorlijk gemakkelijk om het kleurschema naar uw eigen smaak aan te passen.
Free Web Hosting