Uw eigen startpagina op touw zetten

Wanneer u een aantal goede websites kent, dan kan het best interessant zijn om een eigen linkpagina in elkaar te zetten. Pakt u dat goed aan dan kunt u zelfs inkomsten hieruit genereren door een affiliate banner of advertenties van bijvoorbeeld Google Adsense te plaatsen op uw linkpagina. Een startpagina is een linkpagina met uitgebreide mogelijkheden. Rubrieken bieden de mogelijkheid om uw links op deelonderwerp te sorteren. Met uw startpagina helpt u mensen bij het vinden van bepaalde informatie.

Omdat het vullen van een startpagina met waardevolle links toch wat tijd in beslag kan nemen, is het ook fijn wanneer hier een beloning tegenover staat. De startpagina kan zo worden opgezet dat u er een extra zakcentje aan verdient. Inkomsten genereren kan bijvoorbeeld met behulp van affiliate banners, affiliate links en bijvoorbeeld advertenties van het platform Google Adsense.

Startpagina websites zijn dus best interessant als u iets wilt verdienen online. Voor het aanmaken van uw eigen startpagina is Eigen startpagina maken een goede informatiebron. U kunt startpagina dochters ook prima inzetten om uw eigen website bekend te maken in de zoekmachines en bij de Nederlandse websurfer. Wat ook aantrekkelijk is, is het gebruik van een startpaginascript om het bovenstaande te doen. Met dat script kunt u zelf een complete startpagina website samenstellen. Dat is nog beter want dan heeft u zelf in de hand of een dochterpagina lang blijft bestaan of niet. Weet u uw bezoekers te enthousiasmeren om een startpagina aan te maken, dan kan het zijn dat uw website extra hard groeit.
Free Web Hosting