Linkpagina beheer

Misschien heeft u op andere websites al eens een startpagina aangemaakt. Maar zou u graag zelf een startpagina website willen. Vanzelfsprekend is die optie er. Ook indien u niet veel van de techniek weet. Dat is eenvoudig te realiseren via een PHP CMS script. Meer informatie is op te vragen via Nieuwe startpagina maken. Wat u nodig heeft is een startpagina script. Vaak is zo een script prima betaalbaar. Er is een beheergedeelte waarmee u links aan de startpagina’s toevoegt.

U kunt de website zo instellen dat het zelf aanmaken van een startpagina voor bezoekers mogelijk is. Door eenvoudigweg een instelling te wijzigen zet u het aanmeldformulier open. Het aanmelden van een nieuwe gebruiker kan door een registratieformulier in te vullen. Via het account dat wordt aangemaakt kan iemand inloggen en startpagina’s aanmaken.

Verder is de mogelijkheid om een betaalde link toe te voegen er. Meteen na de betaling wordt de link zichtbaar. Zelf hoeft men dan geen dochterpagina meer te bouwen. Of men de link toevoegt aan een reguliere startpagina of aan de voorpagina, mag men zelf kiezen. Hiervoor kan men afzonderlijk de prijs instellen. Ideaal voor mensen die links willen hebben maar niet de tijd hebben om een startpagina aan te melden.

Naast links kunt u allerlei andere dingen op uw startpagina plaatsen. Het tonen van de weersverwachting op uw startpagina is daar een voorbeeld van. U kunt informatieve teksten plaatsen op uw startpagina indien u dat wilt. Het tonen van andere informatie naast een linkoverzicht is zo een optie. U kunt de diverse dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Een individuele startpagina is bereikbaar via dat subdomein. Een startpagina script kunt u kopen aan de hand van de informatie op de eerder genoemde website.
Free Web Hosting