Maak je eigen startpagina

U kunt een startpagina op verschillende manieren inzetten in uw voordeel. Het aanmaken van een startpagina is bij de meeste websites gratis. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. In deze rubrieken worden de links naar waardevolle websites geplaatst. Sommige websites staan ook toe dat u een korte tekst of een afbeelding plaatst in de rubrieken.

Startpagina’s kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten van uw eigen site. Daarnaast biedt een startpagina vaak ook mogelijkheden tot geld verdienen. U mag bijvoorbeeld affiliate links plaatsen. Google Adsense is een andere mogelijkheid. Ook zijn sommige mensen bereid u te betalen wanneer u een link naar hun website plaatst op de startpagina.

Over startpagina’s is online wel wat te vinden. Onder andere de tekst is erover te vinden. Die site bevat meer artikelen over startpagina’s.

Als laatste krijgt u nog een tip mee. Heeft u graag een link op een bepaalde website? Wordt er een retourlink gevraagd? Plaatst u die liever niet op uw belangrijkste website? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Dit is vaak ook beter dan twee sites die naar elkaar linken.
Free Web Hosting