Wilt u een eigen advertentiesite bouwen?

Er is een PHP script beschikbaar waarmee een advertentie website gemakkelijk te bouwen is. Een onderdeel van het script omvat het beheerpaneel. Het beheer is vanuit deze omgeving heel simpel. Tijdens het draaien van het installatieprogramma kunt u zelf de gebruikersnaam en het wachtwoord invoeren voor het uitvoeren van de beheerderstaken.

Het artikel Wil je een eigen advertentie website maken? bevat alle benodigde informatie over het PHP script. Op die pagina is er uiteraard ook een link naar het betreffende script aanwezig. Het script downloaden is gemakkelijk te doen via de betreffende link. Het is uiterst eenvoudig om de files op de webserver te plaatsen. Wanneer u de files heeft geplaatst kunt u het installatieprogramma starten. De gegevens die voor uw website relevant zijn, zijn gedurende de installatie in te voeren.

Op de website is er informatie beschikbaar over het gebruik van het script. De verschillende mogelijkheden worden beschreven op de site van de ontwikkelaar. Wanneer u geen technisch inzicht heeft, is het vooralsnog vrij gemakkelijk om van het advertentiescript gebruik te maken. Voor het genereren van extra inkomsten is het script heel makkelijk in te zetten.

U krijgt de mogelijkheid om een aantal banners in het advertentie overzicht te plaatsen. Er zijn een aantal opties die bij het plaatsen van een advertentie kunnen worden gekozen, waarvoor u per optie een bedrag kunt rekenen.
Free Web Hosting