Startpagina website maken informatie

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. U kunt via een startpagina script een dergelijke website bouwen. Een startpagina script is niet duur. Waar het bij een startpagina voornamelijk om gaat, zijn de links naar andere websites.

Dit maakt startpagina’s erg interessant voor off-page SEO. Het is dikwijls mogelijk om een link te toevoegen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Met behulp van het artikel Portaalsite ontwikkelen tips kunt u informatie vinden over een startpagina script dat gemakkelijk is in het gebruik. Het installeren is niet lastig.

Het overzetten van de bestanden en een database plaatsen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Het beheer van uw website kunt u na de installatie gemakkelijk doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Met kan zich registreren via uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Men mag bij het toevoegen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Een dochterpagina up-to-date maken kan uiterst eenvoudig middels het beheerpaneel. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

U kunt met het startpaginascript gemakkelijk extra inkomen genereren. Geld verdienen is op verschillende wijzen mogelijk met het script. Zo kunt u backlinks middels uw startpagina website verkopen. Voor een link kan op diverse manieren worden betaald. Tevens plaatst u enorm gemakkelijk banners op uw site. Een nieuwe banner toevoegen is behoorlijk eenvoudig te doen.
Free Web Hosting