Het samenstellen van een eigen portaalsite

Het is niet heel moeilijk om zelf een startpagina website samen te stellen. Van een startpagina script gebruik maken hiervoor is wel aan te raden. Maakt u van een dergelijk script gebruik, dan zult u nauwelijks verstand van de techniek nodig hebben. Heeft u geen technische kennis, dan nog zult u uw weg met het script kunnen vinden.

Het artikel is een goed startpagina als u meer wilt weten over zo een script. Via dat artikel kunt u weer een link vinden naar een betaalbaar script ter ondersteuning. Met behulp van dat script is het heel gemakkelijk om een eigen startpagina website te bouwen. U installeert het script op uw webruimte. Wilt u dat uw website via een mooie domeinnaam te bereiken is, dan dient u deze domeinnaam te registreren.

U kunt een onbeperkt aantal dochterpagina’s aanmaken op uw startpagina website. Een dochterpagina zal vaak zijn beperkt tot slechts een enkel onderwerp. Dat u zelf een subdomein voor een nieuwe dochterpagina kunt invoeren, kunt u in uw voordeel gebruiken. Het is namelijk mogelijk om belangrijke zoekwoorden in het subdomein op te nemen. Per losse startpagina kunt u verder de belangrijkste zoektermen instellen.

Het registreren op uw website kan men doen via een registratieformulier aan de voorkant van uw website. Het aanmelden van een eigen startpagina is vervolgens met dat gebruikersaccount mogelijk. Een nieuwe startpagina aanmaken is met het gebruikersaccount eenvoudig te doen. Naast links zijn er allerlei andere zaken toe te voegen aan de eigen startpagina. Men kan naast links ook widgets toevoegen aan een startpagina. In het beheerpaneel zijn per afzonderlijke dochterpagina de belangrijkste zoektermen in te stellen.

Als administrator heeft u meer rechten voor het aanpassen van uw website. Zo heeft u de mogelijkheid om banners toe te voegen die op iedere pagina worden weergegeven. U kunt alle kleuren die op de site worden gebruikt aanpassen naar uw eigen smaak. De koppeling tussen een aanvraag en de juiste dochterpagina legt het script voor u. De uit de database opgehaalde en getoonde gegevens worden aan de hand hiervan bepaald.
Free Web Hosting