Uw nieuwe startpagina bouwen

Er zijn diverse opties voor wat betreft startpagina aanmelding. Zo zal aanmelding als paginabeheerder bij veel websites mogelijk zijn. Als paginabeheerder kunt u een eigen startpagina aanmaken en vullen met links. Meestal zult u ook banners mogen plaatsen op uw eigen startpagina. Het mogen toevoegen van links naar uw eigen website is interessant. Zoekmachines die de link oppikken, zien de link als een soort aanbeveling. Heeft u een eigen website dan is het goed om dit te weten. Uw website stijgt in de zoekmachines wanneer u een aantal goede links heeft vanaf andere websites. Startpagina links kunnen hier onderdeel van zijn. Een stijging in Google zorgt dat er meer mensen uw website zullen bezoeken.

Uw eigen startpagina website opzetten is ook een mogelijkheid. U heeft dan een domeinnaam en webhosting nodig waarop u een startpagina script kunt installeren. Omdat u dan ook gemakkelijk links kunt verkopen op uw site, is dit een vrij aantrekkelijk alternatief. Kiest een bezoeker voor een betaalde link, dan is de plaatsing gegarandeerd. Zij betalen dan een bedrag en de link wordt na de betaling direct toegevoegd. Op deze wijze kunt u online extra inkomsten genereren bovenop het inkomen dat u momenteel al heeft.

Bent u zelf niet in de gelegenheid een startpagina samen te stellen, dan is een link aanmelden ook een optie. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een linksuggestie. De beheerder beslist dan over de plaatsing. Soms kunt u een link plaatsen door op een andere website een retourlink te plaatsen en de locatie hiervan door te geven. U ruilt dan een link. En u kunt bij veel websites nog altijd een betaalde link plaatsen. U weet dan zeker dat de link aan de website wordt toegevoegd. Heeft u nog geen idee van wat u wilt, lees dan ook Een mooie startpagina bouwen eens door. Hoe beter u op de hoogte bent van uw mogelijkheden, hoe gemakkelijker u startpagina’s succesvol zult inzetten.
Free Web Hosting