Nieuwe startpagina online zetten

Een bijzonder CMS script is het startpaginascript. Het startpagina script heeft wanneer primaire doel het bouwen van een eigen startpagina website. Veel informatie over dit PHP script is in het artikel Een eigen startpagina online zetten te vinden. Een dergelijke website bestaat uit zogezegde dochterpagina’s. Deze dochterpagina’s omvatten vaak een enkel thema. Een startpagina bevat links rondom dat onderwerp.

U kunt gebruikersregistratie open zetten, zodat derden een dochterpagina aan kunnen maken. Met een instelling in de beheeromgeving kunt u het registratieformulier openzetten. Via dat formulier maakt een bezoeker zeer makkelijk een gebruikersaccount aan. Met het account dat vervolgens wordt gecreëerd, kan de bezoeker zelf een startpagina aanmaken en beheren.

De mogelijkheid tot het betaald toevoegen van een link is er ook. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. De noodzaak van een nieuwe startpagina maken is er dan niet meer. Men kan de link aan een gewone dochterpagina toevoegen. Maar bovendien aan de homepage. Het hanteren van diverse tarieven voor deze twee soorten links is mogelijk. Ideaal voor mensen die links willen hebben maar niet de tijd hebben om een startpagina aan te melden.

Het is wellicht om verschillende andere componenten toe te voegen aan uw dochterpagina. Een optie is bijvoorbeeld het inlezen en weergeven van het meest recente nieuws. Met een knop op uw startpagina kunt u bijvoorbeeld de aandacht trekken naar een bepaalde website. Naast een lijst van links kunt u zo ook andere informatie weergeven. U kunt de verschillende dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Een bezoeker kan middels dat subdomein snel een specifieke startpagina bereiken. Bezoek snel de link die eerder in dit artikel is genoemd om zelf een startpaginascript aan te schaffen.
Free Web Hosting