Gemakkelijk een uitgebreide portaal site ontwikkelen

Wilt u online geld verdienen zonder eigen product, dan is dat prima mogelijk. Men betaalt een vergoeding aan u op het moment dat u een product verkoopt. Affiliate marketing wordt dit genoemd. Affiliate marketing kan onder andere via een eigen startpagina website. Heeft u hier oor naar, dan is het slim om deze pagina aandachtig door te lezen.

U kunt online meer hierover lezen. Een voorbeeld van een pagina met informatie is Eigen Startpagina. Gemakkelijk een startpagina website samenstellen kan bijvoorbeeld met een speciaal daarvoor bedoeld PHP script. Zo kan iemand zonder verstand van websites maken toch een eigen startpagina website beginnen. Zo een PHP script dient u te installeren op uw webhosting pakket, waarna er een startpagina website beschikbaar komt.

Zou u graag een website rondom affiliate marketing opbouwen? Ook de verkoop van links zorgt naast het affiliate marketing inkomen voor inkomsten. De prijs van een link is in te stellen via de beheeromgeving. Als het aanmeldformulier voor een link is ingevuld kan de bezoeker voor de plaatsing van de link betalen. Als het PHP script ziet dat er is betaald, is de link direct op de gekozen dochterpagina zichtbaar. Het is niet nodig dat u zelf de link plaatst.

Het is niet lastig om het zo in te stellen dat banners worden afgewisseld. U kunt verschillende banners toewijzen aan een bepaalde plek op uw website. Wilt u eigen banners toevoegen, dan is dat geen enkel probleem. Op deze manier kunt u diverse inkomstenbronnen aanboren met uw eigen startpagina website. Het is ook mogelijk om een nieuwsfeed op uw verschillende dochterpagina’s te plaatsen.

Met een kant en klaar script is het beheer van uw startpagina website heel makkelijk te doen. De website is met behulp van de beheerschermen helemaal naar uw eigen wens te veranderen. U kunt de inloggegevens voor het beheer zelf kiezen. Dit doet u tijdens het installeren.

Indien gewenst kunt u het zo instellen dat bezoekers een account kunnen aanmaken. Bezoekers kunnen dan een aanmeldformulier op uw website invullen. Een inlogsysteem dat is samengesteld met behulp van PHP, schermt het beheergedeelte af. Is het aanmelden gelukt, dan kan men met het eigen account inloggen en een startpagina samenstellen.
Free Web Hosting