Mijn website samenstellen

De afkorting CMS houdt in: content management systeem. Een content management systeem stelt je in staat om zonder technische kennis je site aan te passen. Er zal in de regel weinig CSS kennis nodig zijn. Het aanpassen van een site met een CMS systeem is niet veel lastiger dan het werken met een tekstverwerker.

Gebruik je een CMS dan zal het aanpassen van bestanden op de server niet zo vaak meer nodig zijn. Het CMS pakket zal alles in principe opslaan in een centrale database. Er worden zo minder fouten gemaakt omdat aanpassingen aan bestanden verleden tijd zijn. Het aanbod van CMS pakketten is vrij groot. U kunt met een CMS een nieuwssite, blog, webshop of een gewone website bouwen. Met behulp van het CMS brengt u snel een wijziging aan op uw website. PHP of HTML kennis is door het gebruik van het CMS niet nodig.

Zou u willen weten wat u mogelijkheden zijn? U kunt simpele website doorlezen om meer kennis te vergaren. Een groot voordeel is dat er bij veel CMS pakketten een installatie script wordt geleverd.
Free Web Hosting