Op makkelijke wijze een moderne startpagina website beheren

U kunt een startpagina website inzetten voor off-page SEO. Er kunnen een aantal startpagina’s op een dergelijke website aangemaakt worden. Het is per thema mogelijk om een startpagina aan te maken.

Er zal wat PHP code nodig zijn voor zo een website. U kunt zelf natuurlijk deze PHP code schrijven. U kunt ook een reeds bestaand script aanschaffen ervoor. Via Nederlandse startpagina is eenvoudig te navigeren naar de website van de aanbieder van een dergelijk script. U kunt via de website van de aanbieder zo een script gemakkelijk aanschaffen. Met het script wordt een zeer uitgebreide beheeromgeving geboden.

Een beheerder kan met behulp van een eigen account 1 of meer startpagina’s toevoegen aan de website. Er kan per onderwerp een startpagina aangemaakt worden. U kunt zo ook links plaatsen op iedere dochterpagina die ook daadwerkelijk relevant zijn.

Er kunnen verder ook verschillende widgets op een dochterpagina worden geplaatst. Tevens kunt u het meest recente nieuws toevoegen aan een startpagina. Ook is het mogelijk om een weerkaartje op 1 of meer startpagina’s te plaatsen. Het is prima mogelijk om extra inkomsten met een startpagina website te genereren. U kunt met de verkoop van links heel gemakkelijk extra omzet genereren. U kunt verder banners plaatsen op verschillende posities op de website.

Het script is voorzien van een batch proces waarmee dode links worden gecontroleerd. U kunt iedere dag een mail ontvangen waarmee u dode links kunt zien. Op deze manier komt u er snel achter welke links niet meer goed werken. Gebroken links kunt u zo snel verwijderen. Nieuwe paginabeheerders kunnen zich zo eenvoudig aanmelden op uw eigen startpagina website.
Free Web Hosting