Een nieuwe startpagina online zetten

U kunt zich bij een grote hoeveelheid Nederlandse startpagina websites aanmelden voor het beheer van uw eigen startpagina. Dit kan handig zijn op het moment dat u een betere positionering van uw bestaande websites wilt in de zoekresultaten van Google. Uw startpagina links worden door Google als een aanprijzing beschouwd. Het is aan u naar welke websites u wilt linken op uw startpagina. Een dergelijke stijging heeft vaak ook een stijging in het aantal bezoekers op uw website tot gevolg.

Maar het is ook mogelijk dat u geen startpagina wilt samenstellen. Met dit in het achterhoofd bieden veel sites ook de mogelijkheid tot linkaanmelding aan. Er zijn verschillende vormen van linkaanmelding. U kunt een linkaanmelding doen zonder tegenprestatie. U heeft dan echter geen zekerheid over de plaatsing. Is er geen formulier hiervoor aanwezig, dan is het invullen van het contactformulier ook een mogelijkheid om de URL onder de aandacht te brengen. Uiteindelijk bepaalt de paginabeheerder of hij de link ook daadwerkelijk zal toevoegen.

Overweegt u een eigen startpagina samen te stellen? Op leest u meer over de het registreren als paginabeheerder en hoe u een startpagina kunt aanmaken. Een samenvatting van de te nemen stappen kan altijd handig zijn. Helemaal wanneer u nog nooit een eigen startpagina heeft samengesteld. Het artikel bevat de juiste informatie om een goede startpagina samen te stellen. Ook is het mogelijk een link terug de plaatsen en de locatie daarvan door te geven. Het is dan een stuk waarschijnlijker dat de link ook echt wordt toegevoegd. Ook het plaatsen van een betaalde link is vaak mogelijk. De plaatsing is dan gegarandeerd.

Misschien weet u nog niet helemaal hoe u startpagina’s in gaat zetten. Aan de hand van de andere artikelen op deze website kunt u wellicht een plan maken.
Free Web Hosting