Ontwikkel een nieuwe portaalsite

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. U kunt met behulp van een startpagina script een dergelijke website bouwen. Een startpagina script is niet duur. Waar het bij een startpagina vooral om gaat, zijn de links naar andere websites.

Een startpagina website is erg interessant voor linkbuilding. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. U kunt in het artikel Eigen startpagina meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het overzetten van de bestanden en een database plaatsen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het aanmaken van een administrator account. Na de installatie is er een beheerdersaccount toegevoegd waarmee u de website kunt beheren.

Men kan zich via uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Daarbij mag men bij een nieuwe startpagina daarbij het subdomein van de startpagina kiezen. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Via het beheeromgeving past men een dochterpagina erg makkelijk aan. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Inkomsten genereren is met het startpagina script uitstekend te doen. Daar zijn verschillende opties voor. Het verkopen van backlinks middels uw website is een mogelijkheid. Er kan op verschillende wijzen worden betaald voor een link. Een andere optie is het toevoegen van banners aan uw website. Het toevoegen van een Google Adsense blokje is heel eenvoudig.
Free Web Hosting