Uw nieuwe startpagina maken

Wilt u uw eigen startpagina website bouwen? U kunt zelf gaan programmeren maar de vraag is of u dat kunt en wilt. Met een bestaand startpagina script kunt u echter direct aan de slag. U haalt daarmee een compleet CMS pakket voor uw startpagina website in huis.

Een startpagina script moet op uw webruimte geïnstalleerd worden. Na een succesvolle installatie kunt u de website vullen met uw eigen startpagina’s. Ook is het voor bezoekers mogelijk zelf een startpagina op uw website aan te maken. Mensen kunnen links op uw startpagina website kopen en op deze manier kunt u geld verdienen. Op deze manier heeft u de kosten van het script na enige tijd dubbel en dwars terugverdiend.

Dit gehele proces verloopt automatisch. De status van de betaling kan het script zelf opvragen. De link wordt direct getoond op het moment dat de betaling is gelukt. Hoeveel een link plaatsing kost, dat kunt u op een simpele manier instellen bij het script. Voor een homepage link kunt u meer geld vragen dan voor een link vanaf een reguliere dochterpagina. Dit omdat een homepage link als waardevoller wordt gezien. We willen u graag wijzen op het artikel Eigen startpagina als u behoefte heeft aan meer informatie. Via dat artikel kunt ook weer andere bronnen vinden. Wilt u gebruik maken van een dergelijk script, dan heeft u ook een webhosting pakket en een domeinnaam nodig. Heeft u dit ook geregeld, dan kunt u beginnen met de installatie van het script.

Een meegeleverd installatie script zal meestal de tabellen aanmaken in de database. Het handmatig aanmaken van de tabellen is dus niet nodig. Op deze manier is het relatief eenvoudig om het script te installeren. Bezoekers kunnen zich aanmelden via een formulier op uw site. Hiermee wordt een account aangemaakt. Met dit account kunnen ze zelf een dochterpagina samenstellen.
Free Web Hosting