Bouw uw eigen advertentie website

Een advertentie website op een eenvoudige wijze beheren kan met behulp van een advertentie script. U kunt hier meer informatie over zo een marktplaats PHP script vinden. Op het moment dat u een marktplaats PHP script gebruikt, hoeft u zelf geen PHP code meer te schrijven. Online inkomsten genereren is een reden om uw eigen marktplaats te willen opzetten. U kunt met een marktplaats script op diverse manieren online inkomsten genereren.

Voor een geschikt marktplaats script verwijs ik u graag naar de pagina Maak uw eigen marktplaats. Bij het plaatsen van een nieuwe advertentie krijgt de adverteerder de keuze uit diverse aanvullende mogelijkheden. U kunt betaalde rubrieken aanmaken en per categorie de prijs instellen. Het advertentie script ondersteunt diverse online betaalmethodes. Bij een advertentie wordt steeds een formulier weergegegeven waarmee de bezoeker op een advertentie kan reageren.

U krijgt daarbij de optie om gemakkelijke banners toe te voegen aan uw eigen marktplaats website. U kunt zichzelf aanmelden bij een PPC netwerk. Een alternatief is het toevoegen van affiliate banners aan uw advertentie website. Het is mogelijk om banners af te wisselen door middel van bannerroratie.

Daarnaast zoekmachineoptimalisatie is een belangrijk onderdeel van het advertentie script. U kunt tijdens de installatie de meta gegevens opgeven. Op een later moment deze gegevens weer veranderen is erg eenvoudig. Per afzonderlijke categorie kunt u daarbij meta gegevens invullen, die bij de betreffende categorie aan de zoekmachines worden doorgegeven. Op de website worden de 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, in een apart blokje weergegeven.
Free Web Hosting