Nieuwe startpagina bouwen

Bent u van plan uw eigen startpagina website te beginnen? Zelf een script ontwikkelen is mogelijk maar hoeft niet de beste optie te zijn. Een tool waarmee u niet zelf hoeft te programmeren is het startpagina script. Een startpagina script is een speciale vorm van een CMS pakket. U maakt met dit CMS script geen gewone site.

Een dergelijk script dient u op uw webhosting te installeren. Vervolgens kunt u deze website vullen met uw eigen startpagina’s. Ook is het voor bezoekers mogelijk zelf een startpagina op uw website aan te maken. De automatische verkoop van links is het stokpaardje van menig startpaginascript. Is uw website interessant voor linkplaatsing, dan kunt u er al snel een leuk bedrag mee verdienen.

Hierbij hoeft u zelden iets handmatig te doen als beheerder zijnde. Het script kan zelf nagaan of de betaling gelukt is. Is de betaling zonder problemen verlopen, dan wordt de link direct zichtbaar op de startpagina website. U kunt zelf bepalen welke bedragen u rekent. Men zal doorgaans een voorpagina link als waardevoller beschouwen dan een link op een gewone dochterpagina. Hier kunt u dan ook iets meer voor vragen. U kunt de pagina Nieuwe startpagina maken lezen als u meer over dit soort scripts zou willen weten. Het artikel verwijst zelf ook weer naar interessante informatie rondom dit onderwerp. Verder zult u naast een startpagina script ook een domeinnaam en webruimte moeten hebben. Heeft u dit ook geregeld, dan kunt u beginnen met de installatie van het script.

De database tabellen die het script nodig heeft, zullen meestal aangemaakt worden door een meegeleverd installatie script. Het is dus niet nodig dat u dit zelf doet. Dit vergemakkelijkt het installeren en gebruiksklaar maken van het script. Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken.
Free Web Hosting