Een mooie startpagina op touw zetten

Een Nederlandse startpagina is via Google vrij eenvoudig te vinden. Dit komt omdat startpagina’s een uitvinding van Nederlandse bodem zijn. Link directories die er best op lijken, zitten toch anders in elkaar dan startpagina’s. Uiteindelijk was startpagina.nl de eerste met de indeling in dochterpagina’s en rubrieken op de dochterpagina’s.

Startpagina’s kunnen uitstekend voor linkbuilding ingezet worden. Er is nog altijd een groot aantal startpagina websites waar u probleemloos uw eigen startpagina samenstelt. Deze kunt u prima voor linkbuilding inzetten. Zou u zelf een startpagina website willen samenstellen, dan is het een goed idee daarvoor een startpaginascript te gebruiken. U heeft naast een startpaginascript ook een eigen domein en een webhosting pakket nodig. Raadpleeg het artikel Eigen startpagina maken als u wel interesse in een startpaginascript heeft. Online inkomen generen kan met het script. U kunt links op de website verkopen.

Gebruikers maken eenvoudig een eigen startpagina aan. Op uw website wordt een formulier weergegeven waarmee men een account kan aanmaken. Met dit account kan de gebruiker inloggen en eigen startpagina’s aanmaken. Gebruikers kunnen alleen hun eigen startpagina’s aanpassen. Als websitebeheerder kunt u overigens wel van alle gebruikers de startpagina’s veranderen.

Als eerste zet u de bestanden van het startpagina script op uw webruimte. Dit kan met een FTP programma. En wanneer u met uw browser navigeert naar uw website, zal automatisch het installatiescript starten. Er wordt om een aantal gegevens gevraagd. Zo kunt u zelf beslissen wat uw inloggegevens zullen zijn. Na de installatie kunt u de startpagina website direct vullen met relevante dochterpagina’s en links. De kleuren van individuele dochterpagina’s en rubrieken kunt u ook aanpassen.
Free Web Hosting