Je eigen startpagina

Er is een groot aantal startpagina websites waar u een dochterpagina kunt registeren. Doorgaans is het maken van een eigen startpagina kosteloos. Iedere dochterpagina krijgt een eigen subdomein. Een eigen startpagina zorgt voor allerlei extra mogelijkheden.

De website Startpagina.nl zal de bekendste zijn. De links worden gesorteerd op onderwerp. Voor de onderwerpen kan men rubrieken aanmaken. Men maakt voor een onderwerp eenvoudig een categorie aan. Dit is voor de bezoeker fijn. Ook de zoekmachines moeten weten waar uw links over gaan en zij gebruiken onder andere de rubriektitel. Kies voor de rubrieken altijd voor titels met daarin de zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden.

Het is ook mogelijk om zelf een hele startpagina website neer te maken. Via het artikel “Site ontwerpen” kunt u daar meer over te weten komen. Een startpagina kan extra inkomsten binnenhalen. Bijvoorbeeld met het verhuur van advertentieruimte. U kunt Google Adsense plaatsen. Tevens willen voldoende mensen betalen voor linkplaatsing op een dochterpagina. Verkoop bijvoorbeeld 30 links voor een eenmalig bedrag.

Startpagina’s zijn ook voor SEO erg goed. Een startpaginascript zal zorgen dat het nog beter gaat.
Free Web Hosting