Nieuwe startpagina online zetten

Startpagina aanmelding kan in diverse vormen plaatsvinden. Een mogelijkheid die bij veel websites aanwezig is, is de aanmelding als paginabeheerder. Met een gebruikersaccount als beheerder kunt u een eigen startpagina samenstellen en dus gratis links plaatsen naar uw eigen website. Het is op veel websites toegestaan om naast tekstlinks ook bannerlinks aan uw startpagina toe te voegen. Het promoten van uw eigen websites op uw startpagina’s is natuurlijk een goed idee. Een link wordt door zoekmachines als een aanprijzing gezien. Wilt u hoger in de zoekresultaten komen van de zoekmachines, dan is het goed om deze kennis te hebben. Heeft u een aantal goede verwijzingen naar uw website, dan stijgt uw website in de zoekresultaten. U kunt startpagina’s hier prima voor inzetten. Een stijging in de zoekmachines zorgt ook voor meer bezoekers op uw startpagina.

Verder is een eigen startpagina website op touw zetten een andere interessante mogelijkheid. Heeft u een domeinnaam en webhosting, dan heeft u alles wat er nodig is om een dergelijk script te kunnen draaien. Met uw eigen startpagina website kunt u naast het vergroten van de vindbaarheid van websites, ook geld verdienen met het verkopen van links. Na de betaling zal de link gegarandeerd worden geplaatst. Toevoeging vindt bij een startpagina script in veel gevallen automatisch plaats. Het verkopen van links kan zorgen voor een extra zakcentje.

Wilt u geen eigen startpagina samenstellen, dan is het bij veel websites ook mogelijk om een link aan te melden. Wanneer u een linksuggestie indient is dit gratis maar er is geen garantie over de plaatsing van de link. Plaatst u op een andere pagina een link terug naar de startpagina, dan is het mogelijk deze link als retourlink op te geven. De kans dat uw link wordt geplaatst is dan groter. Verder is het bij veel sites mogelijk om een betaalde link te plaatsen. Het voordeel hiervan is dat de link dan gegarandeerd wordt toegevoegd. Heeft u nog geen duidelijke strategie hiervoor, dan is het een goed idee om ook Een eigen website beheren door te nemen. Wanneer u weet wat de mogelijkheden zijn, wordt het ook minder lastig om startpagina’s succesvol in te zetten.
Free Web Hosting