Start een eigen affiliate internetshop

Dit artikel bevat tips voor het maken van uw eigen affiliate site beginnen affiliate site. Het beginnen van een affiliate site wordt zeer eenvoudig wanneer u daarvoor een PHP script gebruikt. Via dit script laadt u periodiek productfeeds in om de producten binnen uw affiliate shop op te nemen.

Affiliate producten promoten is ook goed te doen op marktplaats sites. In het geval u affiliate feeds kunt inladen met het advertentie script, zal het u weinig moeite kosten om affiliate producten aan te bieden via een dergelijke site. Ondersteunt uw script dit niet, dan is handmatig plaatsen van de diverse advertenties een andere optie. Voorkomen dat uw advertenties verlopen is dan wel belangrijk, omdat u anders veel werk voor niets heeft gedaan.

Naast de beschikking hebben over CMS software, is het van belang dat u webhosting regelt voor uw nieuwe site. Het is belangrijk dat de bestanden van het PHP script op het webhosting pakket worden geplaatst. Verder is het handig om een domeinnaam te registreren die beschrijvend is voor de website.

U kunt met uw eigen affiliate site feeds inlezen van verschillende aanbieders. De rubrieken die binnen de productfeeds worden gebruikt kunt u aan uw eigen rubrieken koppelen. Bestaande producten worden bijgewerkt met actuele informatie. Via het beheerpaneel kunt u productfeeds toevoegen. U hoeft niets over programmeren te weten. U kunt van elke afzonderlijke feed zien hoeveel producten er binnen de shop zijn toegevoegd.

U vindt in dit artikel een link naar meer informatie over het starten van uw affiliate shop. U heeft naast een affiliate script ook een domeinnaam en webhosting nodig.
Free Web Hosting