Eigen advertentie website runnen

U kunt met behulp van een eigen advertentie website relatief eenvoudig geld verdienen. Zo is het mogelijk om een affiliate banner te plaatsen bovenaan uw website. U kunt tevens betaalde rubrieken aanmaken op uw advertentie website. Ten derde kunt u de mogelijkheid aanbieden om topadvertenties te plaatsen. Zelf een marktplaats bouwen is mogelijk met een bestaand script. U kunt meer lezen over zo een script op de pagina eigen marktplaats beginnen. Het beheerpaneel is eenvoudig te gebruiken voor het uitvoeren van beheerderstaken.

Over de techniek hoeft u niets te weten. Middels het beheerpaneel kunt u eenvoudig het kleurschema van uw website wijzigen. De beheeromgeving kan ook worden gebruikt om banners toe te voegen aan uw advertentiewebsite. U kunt ontwikkeltijd besparen met het aanschaffen van een reeds bestaand script. Een PHP programmeur zal niet voor hetzelfde bedrag een heel nieuw script kunnen bouwen. U kunt de scripttaal PHP eventueel gebruiken om extra functionaliteiten toe te voegen.

Per categorie kunnen de meta keywords en de meta beschrijving voor de zoekmachines ingevuld worden. Op deze wijze kunt u een goede positie halen in Google voor de verschillende rubrieken die uw advertentie website bevat. Ook het overzicht met de advertenties kunt u zo eenvoudig in een bepaalde vormgeving gieten. Dat betekent dat u zelf kunt bepalen waar er banners binnen het overzicht tussen de advertenties door worden getoond.

Een bezoeker kan vrij eenvoudig terug bladeren naar zijn laatst bezochte advertenties. Verder is het ook het zoeken op de marktplaats website uiterst eenvoudig te doen voor de bezoekers. Registratie van een nieuwe adverteerder is heel eenvoudig via het aanmeldformulier te doen. Na het invullen van het registratieformulier zal een nieuw account voor de adverteerder aan de website worden toegevoegd. Er kan met behulp van dit gebruikersaccount eenvoudig een nieuwe advertentie aan de marktplaats website worden toegevoegd.

Het zal ontwikkeltijd schelen wanneer u een reeds bestaand marktplaats script koopt. Verder zal een kant en klaar script goedkoper zijn dan het inhuren van een programmeur voor het maken van een script. Extra functionaliteit kan met behulp van PHP relatief snel worden toegevoegd.
Free Web Hosting