Eigen startpagina maken

Startpagina’s zijn ontstaan met het idee om gebruikers die geen technische kennis hebben, toch de mogelijkheid te geven een catalogus van links te maken. Op een startpagina website zijn links ingedeeld naar onderwerp. Niet zelden zal een startpagina rondom een bepaald thema zijn aangemaakt. En zullen links naar andere onderwerpen er niet tussen passen. Het onderwerp is vervolgens weer in deelonderwerpen op te splitsen. Men kan hiervoor eenvoudig de rubrieken inzetten. Sommige startpagina websites noemen het categorie. Rubrieken hebben een eigen titel, welke bovenaan iedere rubriek is te zien.

Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een eigen startpagina. Soms moet eerst een bepaald aantal links worden toegevoegd. Men geeft uw dochterpagina anders niet weer in het overzicht. Staan er te weinig links op uw dochterpagina, dan kan deze ook na bepaalde tijd worden verwijderd. Door zelf een startpagina website op te richten kunt u dit weer voorkomen. Een ander kan u geen regels opleggen wanneer de startpagina website van u is.

Wilt u meer weten over startpagina’s? Er is genoeg over te vinden. Bijvoorbeeld het artikel Eigen startpagina. Op die website vindt u er nog meer artikelen over. U vindt de stappen voor het aanmaken van een startpagina. U vindt er ook verwijzingen naar een modern startpagina script.
Free Web Hosting