Beheer van uw linkpagina

Een eigen startpagina samenstellen biedt een aantal voordelen. In eerste instantie kunt u uw favoriete websites op uw startpagina plaatsen. Heeft u zelf websites, dan is een gratis startpagina een prima middel om ze te promoten. Geld verdienen met uw eigen startpagina is eveneens mogelijk.

U dient zich te registreren voordat u aan de slag gaat met uw eigen startpagina. Registratie gaat via een formulier op de betreffende startpagina website. Een geschikte website is via Google vrij eenvoudig te vinden. Denk daarbij aan zoekopdrachten zoals “startpagina aanmaken”.

Voor uw startpagina is het nodig om een geschikte naam te bedenken voor het subdomein waar deze op komt te staan. Heeft uw startpagina een bepaald thema, dan is het een goede gewoonte om uw startpagina naar dit thema te vernoemen. Op veel websites is een algemene linkpagina ook toegestaan. Links gaan dan vaak over verschillende onderwerpen. Als dat het geval is, is een algemene naam geen probleem.

Geef bij het aanmeldformulier een e-mailadres op dat werkt. Sommige websites versturen een bevestigingslink waarop u dient te klikken. Deze link wordt per e-mail naar u toegestuurd. Ook wanneer er geen sprake is van deze extra stap om uw account te bevestigen, is het handig om het juiste e-mailadres bij de aanmelding op te geven. Het kan voorkomen dat u uw wachtwoord vergeet. Dan kunt u instructies voor wachtwoordherstel aanvragen. Instructies voor wachtwoordherstel ontvangt u per e-mail. Wanneer het e-mailadres dan niet klopt, dan is dat niet handig.

Hier en daar zijn er artikelen over het maken van uw eigen startpagina geplaatst. De pagina aanmelden startpagina bevat goede informatie. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Want naast het maken van de startpagina zal er ook af en toe onderhoud aan de pagina moeten worden gepleegd. Op de website waarnaar we verwijzen vindt u diverse artikelen over het aanmaken en het beheer van een eigen startpagina.

Direct na het aanmaken zal uw startpagina waarschijnlijk helemaal leeg zijn. Het is belangrijk dat u een rubriek aanmaakt. Daarna kunt u pas links toevoegen. In de rubriek kunt u links plaatsen. In de regel maakt men meer rubrieken. De rubriek dient altijd een titel te hebben en daarom is dit meestal een verplicht veld. Zo kunt u een deelonderwerp opgeven als rubriektitel. Door op deze manier te werken, rangschikt u de links naar onderwerp of deelonderwerp. Voor de bezoeker ontstaat er zo ook een heldere structuur.
Free Web Hosting