Bouw eigen startpagina

Via verschillende websites kunt u een eigen startpagina creëren.. Doorgaans is het maken van een eigen startpagina kosteloos. U hoeft niet te betalen voor hosting of het subdomein dat aan de dochterpagina is gekoppeld.

Eigenlijk is een dochterpagina niet meer dan een lijst met links naar websites. De links worden gesorteerd op onderwerp. Voor ieder onderwerp kan men een categorie aanmaken op de dochterpagina. De kolommen op de startpagina bestaan uit rubrieken. Zo kan een bezoeker snel zoeken op uw startpagina. Met een goede titel vertelt u ook de zoekmachine waar uw links over gaan. Belangrijk is dat u uw zoekwoorden gebruikt op de startpagina.

Het is ook mogelijk om zelf een hele startpagina website neer te maken. Via het artikel “Startpagina script” kunt u daar meer over te weten komen. Een eigen startpagina website opent de mogelijkheid tot geld verdienen. U kunt uw producten aan de man brengen door middel van banners.
Of geld verdienen d.m.v. affiliate marketing. Ook betalen er voldoende bedrijven voor plaatsing van een link naar hun website op uw startpagina. Men koopt dan een vast aantal links in en betaalt een afgesproken bedrag.

Dochterpagina’s dragen bij aan de vindbaarheid van uw andere sites. Nog beter is wanneer u een startpaginascript gebruikt.
Free Web Hosting