Een webwinkel maken

Websites die wat meer vereisen dan enkele informatieve pagina’s, kunnen met de programmeertaal PHP eenvoudig worden ontwikkeld. Een webwinkel kan als relatief simpel voorbeeld worden genoemd. Het beheer van uw eigen webwinkel wordt vereenvoudigd met een CMS PHP scripts voor webwinkels. De kosten van het runnen van een online webshop liggen een stuk lager dan het draaiende houden van een fysieke winkel. Dit is een groot pluspunt van het beginnen van een webwinkel.

In de online webwinkel zijn verschillende talen in te stellen. Zowel Nederlands als Engels kunnen als voertaal worden ingesteld. U kunt het webshop script heel makkelijk laten aanpassen. Zo kan er ook wanneer u weinig ervaring ermee heeft uw eigen webshop beginnen. Er is een vrij grote kans dat u een webwinkel wilt beginnen, wanneer u dit artikel aan het lezen bent.

Dan kunt u gemakkelijk een betaalbare webwinkel beginnen. Een webwinkel is te realiseren via het script die u kunt vinden via de pagina Eenvoudige webshop. Een webshop is eenvoudig te runnen met het PHP script dat via de betreffende pagina te vinden is. Uw producten kunnen met behulp van een webwinkel online worden verkocht. U kunt uw klanten online eenvoudig op een simpele wijze laten betalen. U stuurt aan hand van een besteloverzicht die u per e-mail verstuurd, de spullen op naar de klant. De spullen worden aan de hand van een bestellijst opgestuurd die u per e-mail als verkoper zult ontvangen.

U kunt heel makkelijk de bestanden van het script overzetten naar de server. De installatieprocedure wordt tijdens uw eerste bezoek aan de website geactiveerd. De belangrijkste gegevens van uw nieuwe website kunnen tijdens het installeren worden ingevoerd. Zo kunt u de meta gegevens van de website invoeren. Via het installatiescript zijn ook de gegevens voor de databaseverbinding in te voeren. Daarnaast kan er een gebruikersnaam met een bijbehorend wachtwoord ingesteld worden.
Free Web Hosting