Beheer van uw linkpagina

Het bouwen van uw eigen startpagina kan verschillende aanleidingen hebben. Een bepaalde hobby hebben waarover u informatie online wilt zetten kan een reden zijn. Geld willen verdienen kan ook een drijfveer zijn. Of u wilt gewoon uw favorieten ergens online plaatsen.

U begint met het maken van een keuze voor een geschikte startpagina website voor het aanmaken van een dochterpagina. Tevens zult u een naam moeten bedenken voor het subdomein van uw startpagina. Voor het aanmaken van uw eigen startpagina moet u bij veel websites uw e-mailadres bevestigen.

Voordat u een link kunt toevoegen, zult u een rubriek moeten aanmaken op uw nieuwe startpagina. Zo kan er een ordening op uw startpagina worden aangebracht. Links over een bepaald onderwerp kunnen zo bij elkaar worden geplaatst.

Op de pagina Beste CMS systeem vindt u meer informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Het is een prima beginpunt voor het samenstellen van uw eigen startpagina. Het aanmaken van uw eigen dochterpagina is niet zo heel lastig.

Het aanmaken van een eigen startpagina is bij de meeste websites gratis. Vaak wordt wel als voorwaarde gesteld dat u een minimum hoeveelheid links toevoegt aan de startpagina. Voldoet u daar niet aan, dan kan men uw startpagina op non-actief stellen.
Free Web Hosting