Bouw een lijst van je favoriete sites

Links naar uw website kunnen gemakkelijk worden geplaatst op startpagina’s. Links die naar uw website wijzen, dragen bij aan de positionering van uw site binnen Google. Er zijn redelijk wat websites te vinden waar u zelf een startpagina kunt maken. Met behulp van een PHP script kunt u ook zelf zo een website maken.U maakt dan in feite zelf een catalogus vol met links.

U kunt tevens speciale blokken zoals een weerkaart aan een dochterpagina toevoegen. Wilt u informatie over het zelf opzetten van een startpagina site met behulp van een script, neem dan de pagina Uw favoriete websites op een rijtje door. Het script waarover in dat artikel gesproken wordt, is voor enkele tientjes al in uw bezit.

De homepagina wordt door het script net als elke andere dochterpagina behandeld. Er kunt een rubriek binnen een pagina vullen met links, maar u kunt er ook een speciaal blok plaatsen. U kunt in een widget bijvoorbeeld een weerkaart tonen. De uitstraling van iedere dochterpagina kan individueel worden gewijzigd.

Er bestaat tevens de mogelijkheid om met behulp van banners extra inkomen te generen. U kunt bijvoorbeeld affiliate banners toevoegen aan uw site. Een voorbeeld van een affiliatenetwerk dat u kunt gebruiken is Tradedoubler. Het affiliatenetwerk Tradedoubler is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing.
Free Web Hosting