CMS gebruiken pluspunten

Er zijn opties om via uw zakelijke website te verkopen met het CMS pakket. Wanneer u wilt kan het gehele bestelproces inclusief betaling online verlopen. Gaat het om downloadbare producten, dan worden deze automatisch naar de klant verstuurd. Het enige wat u zelf hoeft te doen is de betaalkoppeling instellen. Verder via de e-mail ontvangt de klant eventueel een download link naar digitale producten. De inhoud van deze e-mail kunt u enigszins naar eigen inzicht wijzigen. Hetzelfde kunt u met andere teksten op uw zakelijke website doen. Wilt u het CMS systeem eerst proberen voordat u het aanschaft?

Bij het bouwen van een zakelijke website kunt u van een tool gebruikmaken. Zo een tool wordt een content management systeem genoemd. Meer over een voortreffelijke website beheer tool vindt u op Systemen voor website beheren. Het systeem kan direct na de koop worden geïnstalleerd.

Het systeem zal de installatieprocedure starten bij uw eerste bezoek aan de site net na de installatie. De belangrijkste gegevens rondom uw site kunnen tijdens de installatie worden opgegeven. Er wordt u tevens gevraagd de inloggegevens voor uw beheerdersaccount in te voeren. Met behulp van dit account zijn in de beheeromgeving beheerderstaken uit te voeren.

U kunt automatische updates inschakelen indien u dat wilt. Regelmatig zal er dan aan de server van de webprogrammeur worden gevraagd of er een nieuwe versie beschikbaar is. Is dat het geval, dan wordt de nieuwe versie zonder dat er een actie van uw kant vereist is, geïnstalleerd. Over updaten hoeft u zich zo zelf niet te bekommeren. U krijgt de beschikking over een online verkoopkanaal. Men kan bovendien de betaling online doen. De producten kunnen meteen worden verstuurd na de betaling. Met behulp van de beheeromgeving ontvangt u simpel de tekst aan van de e-mail die de koper na de betaling ontvangt.
Free Web Hosting