Bouw je eigen startpagina

Misschien heeft u nog geen eigen startpagina aangemaakt omdat u geen verstand van de techniek heeft. Echter is het aanmaken van een startpagina niet zo heel ingewikkeld. Het allereerste startpagina script was juist bedoeld om mensen zonder HTML kennis te ondersteunen bij het maken van hun persoonlijke linkpagina. Nog altijd is er geen verstand van techniek nodig. Dit betekent dat u voor het maken van een startpagina niets van HTML hoeft te weten.

Toegang tot het internet en een eigen e-mailadres zijn de enige zaken die nodig zijn voor het beheren van een startpagina Verder is het natuurlijk handig om te weten naar welke sites u gaat linken. U kunt een dochterpagina aanmaken door u op een startpagina website te registreren. Met uw account krijgt u toegang tot een speciaal gedeelte van de site. In dit afgesloten gedeelte kunt u startpagina’s aanmaken en wijzigen.

Bent u op zoek naar meer informatie hierover? Er is veel te vinden over het beheer van uw eigen startpagina. Bijvoorbeeld het artikel Eigen startpagina. Er zijn meer artikelen over eigen startpagina beheren op die website te vinden. Daarnaast gaan een aantal artikelen op die website ook over het aanmaken van uw eigen startpagina.

Het is goed om te onthouden dat er geen kosten verbonden zitten aan het aanmaken van een eigen dochterpagina. Verder hoeft u dus niets te weten over de techniek. Waar wacht u nog op? Over een half uur kunt u al een eigen startpagina hebben met enkele links erop.
Free Web Hosting