Het bouwen van uw eigen startpagina website

Aan de hand van de tips in dit artikel is het gemakkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. Een startpagina website bouwen is gemakkelijk middels een daarvoor bedoeld script bedoeld. Voor niet veel geld kunt u alvast een startpagina script in uw bezit hebben. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Startpagina’s zijn dan tevens goed inzetbaar voor linkbuilding. Een link kan vaak op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. De pagina Startpagina aanmaken bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het plaatsen van de database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Met kan zich registreren middels uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina mag men tevens het subdomein zelf kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Men kan via de beheerpaneel simpel een dochterpagina updaten. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Voor een link kan op verschillende manieren worden betaald. Daarnaast plaatst u heel eenvoudig banners op uw site. U kunt daarbij affiliate banners toevoegen of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting