Een eigen portaal site beheren

Aan een dochterpagina zijn er verschillende rubrieken toe te voegen. De rubrieken op een subdomein kunnen ieder gewijd worden aan een deelthema. Per deelonderwerp kunnen meerdere backlinks worden geplaatst.

Als u meer over linkbuilding te weten zou willen komen, dan kunt u daar meer over vinden via de pagina hoe maak je een startpagina. Via dat artikel vindt u een link waarmee u een startpagina script kunt downloaden. Het script is voorzien van een apart installatieprogramma. Een beheerder van een nieuwe startpagina kan zich gemakkelijk registreren via een formulier aan de voorkant van de website.

Het is mogelijk om bezoekers te laten betalen voor aangemelde links. U kunt aan een voorpagina link een ander bedrag koppelen dan voor een link op een gewone dochterpagina.

U kunt van verschillende betaalproviders gebruikmaken. U kunt gebruik maken van Mollie.

Binnen een globaal overzicht worden alle startpagina’s weergegeven. Daarmee kan de bezoeker snel naar een bepaalde startpagina surfen. Op die dochterpagina staan context-gerelateerde backlinks. De vermelde websites zullen hoger in de zoekresultaten eindigen. Deze hogere positie in de zoekmachines trekken klanten aan en dus kunt u met de vermelde websites meer omzet draaien.

Affiliate banners en linkjes kunnen dan tussen de gewone links door geplaatst worden. Een homepage van een startpagina website zal hetzelfde worden behandeld als een reguliere startpagina. Er zijn al veel klanten die het PHP script gebruiken. Een startpagina script kunt u als het ware zien als een soort telefoonboek op het internet.

Er is een overzicht van dochterpagina’s op de website. Daarmee kan de bezoeker snel naar een bepaalde startpagina surfen. De op een dochterpagina vermelde links hebben een bepaald thema. De backlinks helpen de positie in de zoekmachines van de vermelde websites omhoog. Deze hogere positie in de zoekmachines trekken klanten aan en dus kunt u met de vermelde websites meer omzet draaien.
Free Web Hosting