Een eigen startpagina samenstellen

Bij het starten van een nieuwe website gaat het vaak om een gewone website. Maar u kunt ook een ander soort website maken. Dan kunt u denken aan een startpagina website. Dit kan prima met een startpaginascript. Een startpagina website is eigenlijk een uitgebreide linkverzameling. Informatie over een startpagina website bouwen is in het artikel eigen startpagina samenstellen te vinden. De startpagina website heeft diverse dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. De rubrieken op een startpagina zijn weer te gebruiken om een bepaald deelonderwerp mee aan te geven.

Een aanpassing verrichten aan uw website is heel makkelijk met een startpagina script. Een eigen startpagina aanmaken is mogelijk voor een bezoeker als hij zich aanmeldt. Hiervoor wordt op uw startpagina website een aanmeldformulier getoond. Na het invullen van dit formulier kan de bezoeker inloggen op uw website en een eigen startpagina beginnen.

Iemand kan bij het aanmaken van een startpagina een subdomein kiezen. Er zal een melding worden weergegeven indien een subdomein al voor een andere dochterpagina wordt gebruikt. U wordt dan uitgenodigd om een nieuw uniek subdomein te bedenken en in te voeren. Na het aanmaken van een startpagina kunnen er direct links aan worden toegevoegd. Een beheerder kan meerdere pagina’s aanmaken en vullen met content. De op uw website gebruikte kleuren mag u zelf instellen. Op diverse websites kunt u kleurschema’s samenstellen.

Omdat u zelf de beheerder van de website bent, hoeft u zich niet aan de regels van andere websites te houden. Omdat u ook de baas van de website bent, kan het niet zo zijn dat uw startpagina’s opeens verdwijnen. Maakt u een startpagina bij een ander aan, dan is er een kans dat uw startpagina wordt weggehaald. Het script is in de programmeertaal PHP geschreven. PHP wordt bij de meeste hosting pakketten standaard al ondersteund. Wilt u geld verdienen met het startpagina script, dan is die mogelijkheid er.
Free Web Hosting